Maittava gluteeniton Lasagne Corte al forno!

Gluteeniton Lasagne Corte on uunissa kuorrutettu ruokalaji, joka koostuu kerroksittain vuokaan laitetusta pastasta, bechamel-kastikkeesta (valkokastike), juustosta ja jauhelihakastikkeesta. Käsitettä lasagne al forno käytetään joskus ja se tarkoittaa "uunilasagnea" (lähde: Wikipedia). Corte tarkoittaa lyhyttä tai pientä. Joten Lasagne Cortessa on siis pieniä lasagnelevyjä, jotka levitetään ohuisiin kerroksiin sen sijaan, että käytettäisiin perinteisiä lasagnelevyjä, jotka pitää katkoa haluttuun muotoon.

Kokeile mehevää lasagnereseptiämme!

Lasagne Corte al fornon valmistus: Laita kerroksittain jauhelihaa, bechamel-kastiketta ja Lasagne Cortea, joka levitetään peittäviin kerroksiin muiden ainesten väliin. Valmista 170-asteisessa kiertoilmauunissa noin 30 minuutin ajan.

Valmistus tavallisena pastana: Kiehauta kevyesti suolattu vesi (1 l per annos) kattilassa. Laita pasta (80 g/annos) kiehuvaan veteen. Keitä 9-11 minuuttia ja sekoita välillä. Kaada vesi pois ja tarjoile.

Pasta d’oron Lasagne Corten tuotetiedot

  • Gluteeniton
  • Ei sisällä emulgointi- tai lisäaineita
  • Ei kananmunaa, soijaa tai herneproteiinia
  • Koostumus juuri oikea "al dente"!
  • Kuuluu Sam Millsin Pasta d’oro -tuoteperheeseen

Pasta d’oron Lasagne Corte on valmistettu EU:ssa ISO 22000 ja ISO 9001 -standardien mukaan.

Säilytys: Säilytetään viileässä ja kuivassa.
Pakkauskoko: 500 g
Kierrätys: Pakkaus lajitellaan pehmeisiin muoveihin tai kunnan ohjeiden mukaan.

Pasta d’oron Lasagne Corte -pastat ovat korkealaatuisia Sam Mill’s tuotteita. Ota yhteyttä ja tilaa Lasagne Corte -pastaa valikoimiin »

gluteeniton lasagne corte

Monta vaihtoehtoa ja muotoa tilanteen mukaan

Pasta d’oro -tuotteissa on useita eri vaihtoehtoa ja muotoja (spagettia, penneä, fusillia, makaroneja ja lasagne cortea), ja sitä on myynnissä sekä päivittäistavarakaupoissa että ravintoloiden ja suurkeittiöiden tarpeisiin. Pasta d’oro -tuotteiden keittoaika on 8 - 11 minuuttia, riippuen valitusta pastamuodosta.

On tärkeää valita oikeantyyppisiä hiilihydraatteja

Hyvinvoinnin kannalta on tärkeää valita hitaita hiilihydraatteja nopeiden sijaan. Kaikki Pasta d’oron tuotteet sisältävät hitaita hiilihydraatteja ollen parempi ja riittävämpi energiavarasto pitkään päivään. Lue lisää kuinka tärkeää on valita juuri oikeantyyppinen hiilihydraatti päivän saatoksi »

Pasta d’oro tuotteiden tuotesisältö:

Ainekset: 100 % maissijauho/vesi
Ravintosisältö /100g

345 Kcal / 1466 KJ Energiaa
0,8 g Rasvaa
0,0 g Josta tyydyttyneitä rasvahappoja
0,0 g Transrasvahappoja
79 g Hiilihydratteja
0,0 g Ravintokuituja
5,5 g Proteiinia
0,0 g Suolaa