Kvinoapasta - maistuva uutuustuote!

Delhome Oy:n jälleenmyy maissikvinoapastaa. Tuote on valmistettu kvinoasta, maissista ja vedestä. Tuote sisältää jopa 8 % kvinoaa. Turvallinen tuote - ei sisällä lisäaineita ja on myös GMO-vapaa!

Mikä kvinoa?

Kvinoa (Chenopodium quinoa) on kasvi, jonka luontaisesti gluteenittomia pikku siemeniä voidaan käyttää ruuanlaittoon viljojen tapaan. Hiilihydraatti- ja proteiinipitoinen yrttikasvi on kotoisin Etelä-Amerikasta Andien vuoristosta.

Suhteellisen paljon proteiinia!

Kvinoan siemen sisältää paljon ravintoaineita ja hyödyllisiä kivennäisaineita, kuten sinkkiä, kuparia ja rautaa sekä hyvälaatuista rasvaa, omega 3-rasvahappoja sekä vatsan toimintaa edistävää kuitua. Lisäksi kvinoassa on suhteellisen paljon proteiinia (11 g /100 g, kuivapaino, GoGreen) ja siinä esiintyy kaikki elimistölle välttämättömät yhdeksän eri aminohappoa.

Gluteenittomat maissi- ja kvinoapastat ovat korkealaatuisia Sam Mill’s tuotteita. Ota yhteyttä ja tilaa kvinoapastaa »

kvinoa fusilli
kvinoa penne
kvinoa spaghetti

Monta vaihtoehtoa ja muotoa tilanteen mukaan

Pasta d’oro -tuotteissa on useita eri vaihtoehtoa ja muotoja (spagettia, penneä, fusillia, makaroneja ja lasagne cortea), ja sitä on myynnissä sekä päivittäistavarakaupoissa että ravintoloiden ja suurkeittiöiden tarpeisiin. Pasta d’oro -tuotteiden keittoaika on 8 - 11 minuuttia, riippuen valitusta pastamuodosta.

Ravintosisältö /100g:

357 Kcal / 1517 KJ Energiaa
7,0 g Proteiinia
80 g Hiilihydratteja
 - 1,3 g Josta sokereita
0,8 g Rasvaa
 - 0 g Josta tyydyttyneitä
0 g Suolaa