Pasta d’oron herkullinen gluteeniton pasta

Delhome Oy maahantuo ja jälleenmyy Pasta d’oron gluteenitonta pastaa. Pasta d’oron gluteeniton pasta valmistetaan ainoastaan maissista ja vedestä. Ainutlaatuisen tekniikan avulla voidaan valmistaa pastaa, joka maistuu tavalliselta pastalta, mutta jossa ei käytetä lainkaan lisäaineita - huippua vai mitä! Ota yhteyttä - palvelemme tukkuliikkeitä kautta maan!

Sertifioitua laatua Euroopan maissivyöhykkeeltä

Delhome Oy maahantuo ja jälleenmyy Sam Millsin Pasta d’oro -tuotteet. Sam Mills on uudenaikainen ja huipputeknologinen yritys, joka sijaitsee Satu Maressa Koillis-Romaniassa, lähellä Unkarin rajaa, keskellä Euroopan "maissivyöhykettä". Sam Mills on ISO- ja HACCP-sertifioitu tarkoittaen, että yritys täyttää erittäin korkeat laadunvalvonta-, hygienia-, tuotanto- ja tuoteturvallisuusvaatimukset.

Erinomainen al dente -tuntuma!

Ainutlaatuinen prosessi takaa myös Pasta d’oron erittäin hyvän "al dente" -koostumuksen, eikä pasta ole erityisen herkkä ylikeittämiselle. Hyvää laatua arkeen ja juhlaan!

Gluteeniton ja GMO-vapaa laatupasta:

  • Ei mitään lisäaineita (ei mm. väri- ja makuaineita, säilytysaineita ja emulgointiaineita)
  • Ei gluteenia
  • Ei kananmunaa
  • Ei soijaa
  • Ei herneproteiinia
gluteeniton pasta

Monta vaihtoehtoa ja muotoa tilanteen mukaan

Pasta d’oro -tuotteissa on useita eri vaihtoehtoa ja muotoja (spagettia, penneä, fusillia, makaroneja ja lasagne cortea), ja sitä on myynnissä sekä päivittäistavarakaupoissa että ravintoloiden ja suurkeittiöiden tarpeisiin. Pasta d’oro -tuotteiden keittoaika on 8 - 11 minuuttia, riippuen valitusta pastamuodosta.

On tärkeää valita oikeantyyppisiä hiilihydraatteja

Hyvinvoinnin kannalta on tärkeää valita hitaita hiilihydraatteja nopeiden sijaan. Kaikki Pasta d’oron tuotteet sisältävät hitaita hiilihydraatteja ollen parempi ja riittävämpi energiavarasto pitkään päivään. Lue lisää kuinka tärkeää on valita juuri oikeantyyppinen hiilihydraatti päivän saatoksi »

Pasta d’oro tuotteiden tuotesisältö:

Ainekset: 100 % maissijauho/vesi
Ravintosisältö /100g

345 Kcal / 1466 KJ Energiaa
0,8 g Rasvaa
0,0 g Josta tyydyttyneitä rasvahappoja
0,0 g Transrasvahappoja
79 g Hiilihydratteja
0,0 g Ravintokuituja
5,5 g Proteiinia
0,0 g Suolaa